EasyCatalog fra 65Bit

EasyCatalog er en samling af plugin’s til InDesign, der kan sammenflette data fra regneark/databaser og billeder til et InDesign dokument. Easyinfo er autoriseret forhandler af EasyCatalog fra 65Bit og ikke mindst ekspert i anvendelsen af plugin’en.

EasyCatalog købes til  alle versioner af InDesign til både Windows og Macintosh.

 

EasyCatalog:

Plugin’en EasyCatalog er grundmodulet i enhver automatiseringsløsning. Det e i den plugin at data samles og bearbejdes inden at det bliver eksporteret til InDesign. Det er her muligt at adskille eller sammenkoble forskellige informationer – f.eks at relatere varenumre til links, så det bliver muligt at klikke på varenumret i din pdf fil og blive “stillet” om til den rigtige placering i virksomhedens Web-shop.

Generering af stregkoder er naturligvis inkluderet.

Hvis du vil arbejde enkelt med drag and drop med udgangspunkt i en csv fil – Er Easycatalog plugin’en det eneste du har brug for.

Prisen er pt. 1.299 $  + moms pr licens. (prisen udregnes efter dagen $ kurs)

EasyCatalog Pagination:

Opret automatisk nye sider på basis af dit indhold. Opret på basis af almindelig tekst og tabeller, indsæt via forankrede elementer angivet i din datakilde (sidetal, X og Y positioner) eller ved brug af layout net.

Pagineringsmodulet er også nødvendig hvis man vil tilføje mere avancerede regler til sin almindelige Drag and drop løsning.

Prisen er pt. 599 $  + moms pr licens. (prisen udregnes efter dagen $ kurs)(Dette er et valgfrit modul, der kræver en licenseret kopi af EasyCatalog)

 

EasyCatalog ODBC Modul

Træk dine data fra et utal af database formater.

Prisen er pt. 199 $  + moms pr licens. (prisen udregnes efter dagen $ kurs) (Dette er et valgfrit modul, der kræver en licenseret kopi af EasyCatalog)

 

EasyCatalog XML Data Provider

Træk dine data fra XML services eller direkte fra XML filer. Afhængigt af din XML struktur kan EasyCatalog Relationelle modul være nødvendigt for at kunne arbejde optimalt med din XML fil.

Prisen er pt. 499 $  + moms pr licens. (prisen udregnes efter dagen $ kurs) (Dette er et valgfrit modul, der kræver en licenseret kopi af EasyCatalog)

 

EasyCatalog Relational Modul

Med det Relationelle modul kan EasyCatalog kombinere data fra flere forskellige datakilder, som derefter kan knyttes hierarkisk i et panel i InDesign. Når det anvendes i forbindelse med paginerings modulet, kan data af næsten enhver kompleksitet pagineres, såsom produkter med flere sæt attributter.

Prisen er pt. 499 $  + moms pr licens. (prisen udregnes efter dagen $ kurs) (Dette er et valgfrit modul, der kræver en licenseret kopi af EasyCatalog)

 

EasyCatalog kan købes til alle InDesign versioner på både Mac og Pc

NB:Private henvises til køb via 65bit.com